Mici deliciosi

de Anamaria Cook in Mancaruri cu carne, 6 Noi 2012 | 5735 vizualizari

 

De fiecare data cand fac mici (nu foarte des ca trebuie sa aduc condimente din Romania) imi aduc aminte de vremea cand eram mici si mergeam cu parinti la cumparaturi pentru scoala, era traditia noastra sa ne oprim sa mancam cativa mici cu mustar...si atunci aveam voie sa gustam din berea lui tata. Ce vremuri!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de vita
  • 500 g carne tocata de oaie
  • 750 g carne tocata de porc
  • 1,5 pachet de contimente de mici
  • un varf lingurita bicarbonat
  • 3-4 linguri de apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mici deliciosi:

  Puneti toata carnea tocata intr-un castron incapator, adaugati condimentele apa si bicarbonatul apoi amestecati totul bine pana ce obtineti o compozitie omogena.Puneti la frigider pentru cel putin 2 ore.

  Scoateti carnea din frigider luati cate o lingura din compozitie si formati micii intre palmele umede.

  Lasati micii formati sa revina la temperatura camerei (ideal este sa ii formati inninte sa dati foc la gratar asa ca au timp sa se "odihneasca" pana ce jarul este gata). Puneti pe gratar si itoarcetii din cand in cand sa nu se arda si sa se gateasca uniform pe toate partile. Cand sunt gata serviti calzi cu mustar si o chifla.

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mici deliciosi" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mititei sau mici la gratar